Zübeyde Hanım Konuk Evi sakinlerine Bayram Hediyesi

Yenimahalle Belediyesi’nin Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve hasta yakınları için hizmete sunduğu Yenimahalle Belediyesi Zübeyde Hanım Konukevi, Kurban Bayramı öncesi misafirlerinin güzelliklerine güzellik kattı.
Yenimahalle’den Kanser Hastalarına Moral

5 yıldızlı otel konforundaki konukevine gelen Kuaför Ömer Taner Bekar ve çalışanları, hasta ve hasta yakınlarının saç ve kişisel bakımlarını gerçekleştirdi.

Hizmet, konukevi sakinlerinin yüzlerini güldürdü

Konukevi sakinlerinin saçlarını kesip, fönleyen ve kişisel bakımlarını gerçekleştiren kuaförler, konukevi sakinlerinin yüzlerini güldürdü. Hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren hasta ve hasta yakınları hem Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a ve hem de kuaförlere teşekkür ederek, mutluluklarını dile getirdi.

Bolu’dan Ankara’ya tedavi için gelen Kezban Bulut, “7-8 aydır tedavi görüyorum. Yaklaşık bir aydır da burada kalıyorum. Daha önce böyle bir konukevinden haberim yoktu. Hastaneden öğrendim ve başvurdum. Sağ olsunlar çok ilgilendiler, artık burada kalıyorum. Çok memnunum. Hastaneye yakın olması da bizim için çok büyük bir kolaylık” dedi.

“Burada da bir evimiz var”

Annesini yanında refakatçi olarak kaldığını söyleyen hasta yakını Sevgi Değirmenci ise, “Başkan Yaşar diyor ya hani, “Burada da bir eviniz var” gerçekten de öyle. Burada da bir evimiz var. Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a çok teşekkür ediyorum. Konuk evi çok temiz, çok konforlu. Çalışanları güler yüzlü. Ben annemin yanında refakatçi olarak kalıyorum. Tedavi sürecinde böyle bir destek bizim için çok iyi oldu. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Kuaför Bekar da proje içerisinde yer almaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti ve, “Hastaları bir nebze olsun gülümsetebiliyorsak ne mutlu bize. En büyük mutluluk bizim için budur. Hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.30