Yenimahalle’nin lig Fikstürü Belli Oldu

Kadınlar Süper Lig’de aldığı sonuçlarla adından söz ettiren Yenimahalle Belediyesi SK’nin, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) tarafından yapılan 2020-2021 sezonu fikstür ve kura çekimine göre maç programı belli oldu.
Hentbol Kadınlar Süper Lig’i 27 Eylül’de Başlıyor

Yeni sezonda takım kadrosuna 3 yeni sporcuyu ekleyerek şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Yenimahalle Belediyesi SK, 27 Eylül tarihinde start verecek lig maçlarına hazırlığı aralıksız sürdürüyor.

Yenimahalle’nin ilk maçı Eskişehir deplasmanı

Muğla’da gerçekleştirilen 10 günlük kampın ardından çalışmalarına Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri’nde devam eden Yenimahalle’nin melekleri, sezonun ilk mücadelesinde 27 Eylül tarihinde Anadolu Üniversitesi GSK ile deplasmanda karşılaşacak.

Ayrıca Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası için yapılan kura çekimlerine 1’inci torbadan giren Yenimahalle’nin melekleri, Görele Belediyesi SK, Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK ve Ankara EGO SK takımları ile A grubunda kupa mücadelesi verecek.

12 takımın kıyasıya mücadelesine sahne olacak 2020-2021 Hentbol Kadınlar Süper Lig’inde Yenimahalle; Görele Belediyesi SK, Konyaaltı Belediye SK, Muratpaşa Belediyesi SK, Aksaray Belediyespor, Eskişehir Anadolu Üniversitesi GSK, Üsküdar Belediyesi SK, İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK, Kastamonu Belediyesi GSK, Yalıkavak Spor Kulübü, Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK ve Sivas Belediyespor takımları ile karşılaşacak.

Yenimahalle gözünü şampiyonluğa dikti

Yenimahalle’nin her yıl olduğu gibi bu yılda şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu belirten Yenimahalle Belediyesi SK Teknik Direktörü Serdar Eler “Takım olarak yeni sezona tam moral ve sıkı çalışma disiplini ile hazırlanıyoruz. Belirlenen fikstür sonrasında maç programına göre çalışmalarımızı ayarlayacağız. Sporcularımıza güvenim tam. Bütün ekibimiz bu sezon şampiyonluğu yakalamak için var gücüyle çalışıyor. Yenimahalle’ye şampiyonluğu getirmek için rehavete kapılmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.