Yenimahalle’nin En Anlamlı Düğünü Yapıldı

Yenimahalle Belediyesi, fiziksel engelli Seyhan Kaygısız ve Hasan Öksüz’ün mutlu bir yuva kurma hayalini, muhteşem bir düğün organizasyonuyla gerçeğe dönüştürdü.
Seyhan’ın Gelinlik Hayali Gerçek Oldu

İlk Adım Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen bu özel düğünde çifti yalnız bırakmayarak aileleri tebrik eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, büyük bir mutlulukla pastayı kesen Seyhan ve Hasan çiftine ömür boyu mutluluklar diledi.

Büyük günde sonsuz mutluluk

Fiziksel engelli genç kız için düğün öncesi Yenimahalle Belediyesi’nin organize ettiği kuaförde gelin başı ve makyajı yapıldı. 6 ay önce tanışarak birlikteliklerini hayat arkadaşlığına taşıma kararı alan çiftin bu özel gününde her ayrıntı düşünüldü.

Dans ederek düğüne başlayan mutlu çift, düğüne katılan misafirleriyle birlikte Ankara oyun havaları oynayıp halaylar çekerek gönüllerince eğlendi.

“Yaşamaktan mutlu olunan bir ilçe yarattık”

Bu mutlu gününde çiftin sevincine ortak olan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “ Çocuklarımızın bu mutlu gününde onları yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Yaşamları boyunca birbirlerine saygı, sevgi ve anlayış içerisinde davranmaları, yaşadıkları zorluklara karşı birlikte mücadele etmeleri ailenin bütünlüğüne ve devamlılığına katkı sağlayacaktır. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Her vatandaşın bir engelli adayı olduğunun altını çizen Yaşar “Ne zaman, nerede engelli olacağımızı hiç birimiz bilmiyoruz. Sağlıklı olan bireylere ne imkan sunuluyorsa, engelli vatandaşımıza da aynı ortamı sağlıyoruz. Bu düşünceyle 2009 yılından beri Yenimahalle’ye hizmet ediyoruz. Yenimahalle’de engelleri kaldırmak için birçok il belediyesinde olmayan yatırımları yaptık, çocuk, genç, yaşlı demeden projeler ürettik. Onların hayatını kolaylaştırmak zorundayız. Herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle’yi yarattık. Bu düşünceyle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.