Yenimahalle’nin 2018 Bütçesi 450 Milyon

Yenimahalle Belediyesi’nin 2018 yılı mali bütçesi, Ekim ayı olağan meclis toplantısında görüşüldü. Oy çokluğuyla meclisten geçen Yenimahalle’nin bütçesi 450 milyon 600 bin Türk Lirası olarak belirlendi.
Yaşar, “Yenimahalle Türkiye’nin En Güçlü Belediyesidir”

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın başkanlığında toplanan belediye meclisinde mali bütçe inceleme raporları, maddeler halinde okunarak oylamaya sunuldu. Disiplinli çalışma ve kaynakların doğru kullanılması sonucu bütçenin gerçekleşme oranını bugüne kadar yüzde 90’ın altına düşürmeyen Yenimahalle Belediyesi’nin, yeni dönem bütçesi oylamanın ardından oy çokluğu ile kabul edildi.

“Yenimahalle çok yol kat etti”

Gruplar adına yapılan konuşmaların ardından kürsüye çıkan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 2018 mali yılı bütçesinin hayırlı olmasını diledi.

Konuşmasında Yenimahalle Belediyesi’nin örnek projelere imza attığını vurgulayan Başkan Yaşar, göreve geldiği günden beri belediyenin ne kadar yol kat ettiğinden de bahsetti.

“Yenimahalle tarihinin en büyük yatırımlarını kazandı”

Yaşar, “Ben siyaseti vatandaşa hizmet etmek, onların problemlerini çözmek ve taleplerini yasalar doğrultusunda gerçekleştirmek için yapıyorum. Yenimahalle kuruluşundan bu yana tarihinin en büyük yatırımlarını kazandı. Çok gelişti. Ankara’nın en modern ilçelerinden biri haline geldi. Bunu birlikte yaptık. Belediyemizin günü geçmiş tek kör kuruş borcu yoktur. İşçisine ve memuruna ikinci gün maaş ödememiştir. Araç filosu ve alt yapı bakımında da Türkiye’nin en donanımlı ve en güçlü belediyesidir. Göreve geldiğim günkü Yenimahalle ile şimdi ki Yenimahalle arasından çok fark var. Yenimahalle çok yol kat etti. Bundan sonra da çalışmalarımız başarılı bir şekilde devam edecektir. Gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. 2018 mali yılı bütçemiz hayırlı olsun” dedi.