Yenimahalleli Müteahhitlerden Başkan Yaşara Ziyaret

Yenimahalle İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Suat Alp ve yönetim kurulu üyeleri ilçenin ve sektörün sorunlarını görüşmek için Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.
Yenimahalleli Müteahhitlerden Başkan Yaşara Ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu’nun da eşlik ettiği görüşmede, Yenimahallelimüteahhitlerin sıkıntılarını dinleyen Başkan Yaşar, Yenimahalle’nin yenilenmesinde dışarıdan gelen müteahhitlerden çok ilçede yetişmiş, caddesini sokağını bilen, ilerisini hesaplayabilecek Yenimahalleli müteahhitlerin projeleri yüklenmesi gerektiğini belirtti.

“Yenimahalle kentin gözdesi konumundadır”

Ankara’da en fazla göç alan ikinci ilçe olan Yenimahalle’nin her bölgesinin yatırım için çok büyük değere sahip olduğunu belirten Başkan Fethi Yaşar “Göreve geldiğimiz günden beri Yenimahalle’nin düzensiz gelişmemesi için yeşil alanı bol, sosyal donatıları yüksek projelerine imza attık. Sırf kar amacı güderek yapılan projeler şehrin beton yığını haline gelmesine sebep oluyor. Bu yüzden projelerinizi hayata geçirirken yeşiliyle,sosyal aktiviteleriyle bir bütün halinde düşünerek davranın” dedi.

YenimahallelimüteahhitlereŞentepe Yamaçevler Projesi’nden bahseden Başkan Yaşar“Proje ilçemiz için büyük önem ifade etmektedir. Bu güne kadar Şentepe’de yapılan en güzel projedir. Geniş yeşil alanlarıyla vatandaşın nefes aldığı yaşam alanı olacaktır. İlçe merkezlerindense artık bu bölgelere yatırım yapılmalıdır. Daha düzenli alanların yapılması ileri kuşaklara dahayaşanabilir bir Yenimahalle bırakılması sadece bizim değil sizlerinde sorumluluklarınız arasındadır” dedi.

Müteahhitler Başkan Yaşar’a teşekkür etti

Yenimahalle İnşaat Müteahhitler Derneği adına Başkan Suat Alp, Yenimahalle’ye kazandırdığı değerler ve inşaat sektöründe yapmış olduğu çalışmalar için Yenimahalle Belediye Başkan’ı Fethi Yaşar’a teşekkür etti.