Yenimahalleli 70 Çift 14 Şubat’ta “Evet” Dedi

Aşklarını özel bir günde ölümsüzleştirmek isteyen Yenimahalleli 70 çift, dünya evine girmek için 14 Şubat Sevgililer Günü’nü tercih etti.
Yenimahalle’de 14 Şubat Bereketi

Aylar öncesinden 14 Şubat gününe nikah tarihi alan âşıklar, Yenimahalle Belediyesi nikah salonlarını doldurdu.

İlk görüşte aşık oldular

Sevdiği insanla Sevgililer Günü’nde hayatlarını birleştiren 70 çift, bu özel günde dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı.

Sabah saatlerinde başlayan nikâhlarda günün ilk çifti Ayşegül Erikel ve Ayhan Şenel oldu. 2 yıl önce Şenel’in sattığı eve talip olan Ayşegül Hanım, ilk görüşte birbirilerine aşık olduklarını dile getirdi.

“Her sıkıntı ve zorluk sevgi ile aşılabilir”

Çiftleri tebrik ederek ve Sevgililer Günü’nü kutlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çiftinnikahlarını kıydı. İki insanın arasındaki sevginin, dünyayı değiştirecek güce sahip olduğunu belirten Yaşar,”Her sıkıntı ve zorluk sevgi ile aşılabilir. Bizim yolumuz sevgiden ve saygıdan geçiyor. Genç çiftlerin bu özel gününe ev sahipliği yapmaktan, mutluluklarını paylaşmaktan memnuniyet duydum. Mutluluk, paylaştıkça çoğalır” dedi.