Yenimahalleli 15 çocuğa, 23 Nisan hediyesi

23 Nisan’a eğlenerek girdiler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Yenimahalle Belediyesi ve Medical Park Hastanesi, Yenimahalle’nin Çiğdemtepe, Yakacık, Pamuklar bölgelerinde yaşayan 6-16 yaş arası 15 çocuğu bir araya getirdi.

Medical Park Hastanesinde ağırlanan çocuklara giyimden ayakkabıya kadar birçok hediye verildi.

Doyasıya eğlendiler

Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar, yalnızca hediye almakla kalmadı aynı zamanda düzenlenen programla, palyaço ve animasyon gösterileri gibi aktiviteler ile eğlendi.

Eğlencenin bir an olsun dinmediği etkinlikte, hem yüzlerini boyatan hem de dans eden minikler, hastane doktorları ve yönetimi ile pasta da kesti.

“Çocuklarımızın mutlu olduklarını görmek her şeye bedel”

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, dünya çocuklarının barış ortamında büyümesini diliyorum. Çocuklarımızın yüzlerinin güldüğünü ve mutlu olduklarını görmek her şeye bedel” dedi.