Yenimahalle’de Yol Açma Çalışmaları Sürüyor

Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ilçe genelinde alt yapı çalışmaları ve imar planına göre yol açma işlerine hız kesmeden devam ediyor.
24 Farklı Noktada Alt Yapı Çalışması

Ekipler, 24 ayrı noktada imar yolları açımı, alan temizliği, bordür, tretuvar çalışmaları,  kaldırım, hafriyat alımı çalışmalarını sürdürüyor.

2019 yılında 150 bin metrekare yol açımı, 64 bin metre bordür üretimi, 300 bin metreküp hafriyat alımı, 320 bin metrekare alan düzenleme, 35 bin metrekare tretuvar yapımı işlemi gerçekleştiren Yenimahalle Belediyesi, 2020 yılının ilk 3 ayında imar planına göre Yeni Batı Mahallesi ve Yakacık bölgesinde yol açımı işlemlerinin yanında Yuva Mahallesi’nde de alan düzenleme çalışmalarını yoğunlaştırdı.

“Hedef temiz ve düzenli bir Yenimahalle”

Yenimahalle’nin temiz, düzenli ve güvenli bir ilçe olması amacıyla çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Yeni yapılaşmanın olduğu bölgelerimize imar planına göre yeni yollar kazandırıyoruz. Vatandaşımız çamur derdi çekmesin, temiz ve düzenli bir ortamda yaşasın istiyoruz. Yenimahalle Belediyesi, yaz-kış demeden halkın huzuru ve mutluluğu için çalışıyor. Asfalt, kaldırım, bordür, alan düzenleme ve temizlik çalışmalarıyla yıl boyunca temiz bir Yenimahalle için vatandaşa hizmet ediyoruz” şeklinde konuştu.