Yenimahalle’de sünnet kayıtları başladı

Yenimahalle Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi aileler için geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleni kayıtları başladı. Yenimahalle’de ikamet eden her ailenin faydalanabileceği sünnet şöleni kayıtları 31 Temmuz’da sona erecek ve minik beyler, 2 Ağustos’tan itibaren erkekliğe ilk adımını atacak.
Yenimahalle’de sünnet kayıtları başladı

Sünnet kıyafetleri belediyeden

Her sene bine yakın çocuğun sünnet edildiği şölende, bu yıl da sünnet kıyafetleri Yenimahalle Belediyesi tarafından verilecek. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen vatandaşların Yenimahalle Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne ikametgâh belgesi ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle müracaat etmesi yeterli olacak. Başvurularda 3 yaş altı küçük çocukların sünnet edilmesi sağlık açısından doğru bulunmaması nedeniyle kayıtları alınmayacak. Kayıtlar hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar ise 5262405 veya 2507 numaralı telefonları arayabilecek.

“Yüzlerce çocuğumuzun heyecanına ortak oluyoruz”

Sünnet kampanyasının, sosyal belediyeciliğin bir gereği olduğunu ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi olarak din, dil, ırk ayrımı yapmadan herkesi kucaklayan bir zihniyetle hizmet ediyoruz. Dar gelirli ailelerimizin çocuklarını sünnet ettirerek onlara biraz olsun destek olmaya çalışıyoruz. İnşallah bu yıl da yüzlerce çocuğumuzun bu heyecanına ortak olacağız” diye konuştu.