Yenimahalle’de Hafta Sonu Açılış Yağmuru

Yenimahalle Belediyesi’nin, Pamuklar Mahallesi’ne kazandırdığı sağlık ocağı ve kapalı pazar yeri ile Burç Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Ali Osman Demirbaş Parkı’nı 16 Haziran Pazar günü saat 15.30‘da düzenlenecek törenlerle açılıyor.
Pazar Yeri, Sağlık Ocağı ve Park Açılıyor

2 bin metrekare alan üzerine inşa edilen 205 tezgah kapasiteli, kapalı pazar yerinde, 430 metrekarelik hizmet alanı, zabıta noktası, dükkanlar bulunuyor. 330 metrekare alan üzerine inşa edilen 8 doktor kapasiteli sağlık ocağının içerisinde ise aşı odası, acil yardım odası, emzirme odası, muayene odaları, mutfak ve tuvaletler yer alıyor.

Öte yandan bin 335 metrekare alan üzerine yapılan Ali Osman Demirbaş Parkı da çocuk oyun alanı ve dinlenme alanlarıyla mahalle sakinlerine kapılarını açacak.

“Yenimahalle’nin her noktasına eşit hizmet”

Bölge halkının acil ihtiyacı olan 3 tesisin inşaatını kısa süre içerisinde tamamladıklarını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle’nin her noktasına eşit hizmet götürdüklerini belirtti.

Yaşar, “Şentepe bölgesindeki her mahallenin eksikliklerini tespit ediyoruz. Bu eksikliklerin bir an önce giderilmesi için ekiplerimizle gece gündüz demeden titizlikle çalışıyoruz. Yalnız belediye olarak kendi yetki alanımızda olan işlerimizi değil sağlık ve eğitim alanında da gücümüz ölçüsünde çalışmalar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. 16 Haziran’da Pamuklar Pazar Yeri ve Sağlık Ocağı ile yeni parkımızı hizmete açacağız. Açılışımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.