Yenimahalle’de Bayram Bir Başka Güzel

Yenimahalle’de Kurban Bayramı dolu dolu geçti
Başkan Yaşar Yenimahallelilerle Bayramlaştı

Yenimahalle Belediye Başkanı  Fethi Yaşar, önce Yenimahalle’yi sokak sokak gezerek vatandaşın bayramını kutladı, ardından Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı.

Kurban Bayramı’nın 4’üncü günü sabah saatlerinde başlayan bayram ziyaretinde, Başkan Yaşar’a,  CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Yenimahalle Belediye Başkanvekili  Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu,  CHP  Yenimahalle İlçe yöneticileri ve meclis üyeleri de eşlik etti.  Yenimahalle, Şentepe, Demetevler, Batıkent, Serhat, Ata, Yakacık, Gazi, Beştepe ve Varlık Mahallelerini sokak sokak gezerek halkı selamlayan Yaşar, taksi duraklarına, kahvehanelere, polis karakollarına ve  CHP  Yenimahalle İlçe Başkanlığı Batıkent Temsilciliği’ne de uğrayarak bayram çikolatası hediye etti.

Gittiği her yerde sevgi seliyle karşılanan Yaşar, sadece sokakta tokalaşarak bayramını kutladığı vatandaşların değil evlerinin balkonlarından, camlarından el sallayan Yenimahallelilerin de ilgi odağı oldu. Türk Bayrağı ile donatılan balkonlarına çıkan vatandaşlar, Başkan Yaşar’ı alkışlayarak, el salladılar.

Mesai arkadaşları ile bayramlaştı

Yaşar, tatilin ardından ilk mesai gününde de personelleri ile Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda buluştu.

Bayramlaşma törenine personelin yanı sıra CHP Ankara Milletvekilleri Murat Emir, Nihat Yeşil, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, CHP Yenimahalle İlçe Kadın Kolları, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu, Hüseyin Boran, Yenimahalle Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Kayhan Yüregir, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı.

Törende tüm çalışanlarının bayramını kutlayan Yaşar, “Bayramlar bir milletin var olma nedenidir. Bayramlar kardeşliği getirir, bayramlar sevgiyi, güveni getirir, bayramlar bir millet olma özelliğinin bütünleşme parçalarıdır. Dini bayramlar da öyledir milli bayramlar da öyledir. Bize düşen görev hepsini kutlamaktır. Çünkü bayramlar bizi biz yapan değerlerdir” dedi.