Yenimahalle’de Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç olan tüm mahallelerde altyapı mesaisine devam ediyor. Belediye ekipleri, asfalt serimi, yol açımı, kaldırım çalışması, alan düzenleme, bordür onarımı, tretuvar yapımı gibi hizmetlerin yanı sıra beton, kilit taşı ve bordür üretim işlerini de kesintisiz sürdürüyor.

Yenimahalle’de vatandaşların temiz ve güvenli sokaklarda ulaşım yapabilmesi için 7/24 hizmeti sürdüren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler; Özevler, Yenibatı ve Anadolu mahallelerinde asfalt serim işleminin yanında Memlik Mahallesi’nde malzemeli bakım, Mermerciler Sanayi Sitesi, Macun, Yuva ve Yenibatı mahallelerinde de yol açım çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni yerleşim alanlarında ve kaldırımı hasar gören bölgelerde de yenileme işlemlerine devam eden ekipler, Yenibatı, Yukarı Yahyalar, Gayret, Yuva, Yakacık, İvedik ve Demet mahallelerinde kaldırım ve bordür çalışmaları gerçekleştiriyor.

Ekiplerimiz her yerde

Yenimahalle’de mevsim koşullarının el verdiği sürece altyapı çalışmalarına devam edileceğini belirten Başkan Yaşar, “Ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Yenimahalle’de yeni açılan yolların yanı sıra vatandaşın talep ettiği noktalarda yenileme, onarım ve asfalt serimi gibi birçok çalışmayı yürütüyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana amacımız altyapıda dört dörtlük bir ilçe yaratmak. Bunu başarmak için yıl boyunca düzenli bir şekilde altyapı işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Yolların daha kullanışlı hale gelmesi, vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.