Yenimahalle’de 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101’inci yılı Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’de coşkuyla kutlandı.
Yaşar “23 Nisan Atatürk’ün Çocuklara Armağanıdır”

Sabah saatlerinde başlayan kutlamalar Yenimahalle Belediyesi ve yenilenen Batıkent Meydan AVM önü Murat Karayalçın Kent Meydanı’nda düzenlenen törenlerle start aldı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde düzenlenen törene CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Servet Ünsal ve Gamze Taşçıer, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör ve yönetimi, İyi Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Dursun Tekin ve yönetimi, Gelecek Partisi Yenimahalle İlçe Başkanı Gökhan Kolukırık ve yönetimi, Deva Partisi Yenimahalle İlçe Başkanı Bahadır Koç ve yönetimi, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu ve Erhan Aras, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda STK Temsilcisi katıldı.

Yenimahalle sokaklarında 23 Nisan turu

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Başkan Yaşar’ın ,siyasi parti temsilcilerinin ve STK’ların Atatürk anıtına çelenk koymasıyla devam etti. 23 Nisan kutlamaları tören sonrasında da bayram konvoyu eşliğinde üstü açık otobüsle yapılan Yenimahalle turu ile devam etti.

Yenimahalle sokaklarını gezerek vatandaşların ve çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna ortak olan Başkan Yaşar’a, ilçe sakinleri evlerinden Türk Bayraklarıyla eşlik etti. Evlerinin balkon ve pencerelerinden bayrak sallayarak Başkan Yaşar’ı selamlayan Yenimahalleliler, çalınan marşlara eşlik edip bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

23.04.2021