Yenimahalle Kaymakamından İade-i Ziyaret

Yenimahalle Kaymakamı Selda Dural, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a iade-i ziyarette bulundu.
Yaşar, Dural’a Projelerini Tanıttı

Dural’a Yenimahalle Belediyesi’nin devasa yatırımlarını maketleri üzerinden anlatan Yaşar, “Yenimahalle halkına yakışan yatırımlar yapıyoruz. Kadın, erkek, genç, yaşlı herkese hitap eden hizmetlerimizle, kurumlar arası işbirliği ve diyalogun gelişmesi ile Yenimahalle, ailelerin en çok ikamet etmek istediği ilçelerden biri oldu” dedi.

“Modern bir Yenimahalle için çalışıyoruz”

Ard arda hayata geçirilen kentsel dönüşüm projelerinden de söz eden Yaşar, “Tek amacım Yenimahalle’de gecekonduyu tarihe gömmek. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projelerimiz devam ediyor. Gecekonduların yerine çevresinde sosyal donatı alanlarının yer aldığı modern, sağlıklı konutlar yükseliyor” ifadelerini kullandı.

Yenimahalle’ye kazandırılan ve halen yapımı devam eden projeleri, maketleri üzerinden Dural’a tanıtan Yaşar, “Yenimahalle halkına kalıcı eserler bırakıyoruz” diye konuştu.

“Yenimahalle’nin farkını anladım”

Göreve başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen Yenimahalle’nin farkını anladığını kaydeden Dural, güzel hizmetlerinden dolayı Yaşar’ı tebrik