Yenimahalle Belediyesi Yarı Finale Göz Kırptı

2021-2022 Sezonu Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakasının ilk ayağında kazanan 40-24’lük skorla Yenimahalle Belediyesi SK oldu.

Farklı galibiyet

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Yenimahalle Belediyesi SK, çeyrek finalin ilk maçında Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksi’nde ağırladığı Ego Spor Kulübü’nü açık ara farkla yenerek rövanş maçı öncesi büyük avantaj sağladı.

İki takımın kıyasıya mücadelesine sahne olan karşılaşmada ilk yarı 17-8 ’lik skorla Yenimahalle’nin üstünlüğü ile sonuçlandı. Yenimahalle’nin melekleri; Funda, Reyhan, Gülcan, Beyza, Betül, Hatice ve kalede Selen ile sahaya çıktı. Karşılaşmanın ikinci yarısına yedek kadrosu ile çıkan Altın Kanatlı Melekler rahat bir oyun sergileyerek yarı finale göz kırptı.

Mehtap Şov yaptı

Yenimahalle Belediyesi’nde 8 gol atan Mehtap sahanın en skorer ismi olurken, Aysu da attığı 6 gol ile skora en çok katkı sağlayan ikinci oyuncu oldu. Hafta sonu Süper Lig’de deplasmanda İzmir Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak Yenimahalle Belediyesi SK, 12 Nisan da ise kupanın rövanşı için sahaya çıkacak.