Yenimahalle Belediyesi Personeli Kansere Yenik Düştü

Bir süredir tedavi gördüğü akciğer kanserine yenik düşerek hayatını kaybeden Yenimahalle Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü personeli Ahmet Pekeş (62) belediye önünde gerçekleşen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Ahmet Pekeş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcıları, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör ve mesai arkadaşlarının katıldığı törende Pekeş ailesine başsağlığı dileyen Başkan Yaşar, “Uzun yıllar Yenimahalle Belediyesi’ne onuruyla hizmet etmiş, verilen görevleri layıkıyla yerine getirmiş bir mesai arkadaşımızı kaybettik. Kendisi işine bağlı sadık bir arkadaşımızdı. Ama amansız bir hastalığa yakalandı ve aramızdan erken yaşta ayrıldı. Hepimiz çok üzgünüz. Ailesine yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Ölüm maalesef bu dünyanın acı bir gerçeği. Topraktan geldik toprağa gideceğiz. Ruhu şad olsun” dedi.

Ahmet Pekeş, öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’na defnedildi.