YENİMAHALLE BELEDİYESİ KAPINIZI ÇALMAYA GELİYOR

Duyurular - Yenimahalle Belediyesi

Halkı yönetime ortak etmek, belediye ile vatandaş arasındaki tüm bürokratik engelleri ortadan kaldırmayı hedefleyen Yenimahalle Belediyesi tek tek vatandaşların ayağına gidiyor.

“Sizin İçin Çalışıyor Birlikte Yönetiyoruz” Ekibi Sahada

“Sizin İçin Çalışıyor Birlikte Yönetiyoruz” ekibi çalışmalarına ilk olarak Ata Mahallesi’nden başlıyor.

“Beni temsil edeceksiniz”

İlk olarak Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’la buluşan proje ekibi, çalışmalar hakkında Yaşar’a bilgi verdi.

Ekibe başarılar dileyen Başkan Yaşar, “Sizler gittiğiniz her evde beni temsil edeceksiniz. Bu yüzden vatandaşlarımızı can kulağı ile dinleyin. Tüm vatandaşlarımıza benim selamımı iletin. Vatandaşımızın belediyemizden istekleri ya da önerileri varsa sorunun hızlı bir şekilde çözümü için çalışın. Amacımız Yenimahallerin kolaylıkla yönetimde söz sahibi olmasıdır. Onlar için çalışıyoruz, onların da yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerimizde söz sahibi olmasını istiyoruz” dedi.

Projenin ilk durağı Ata Mahallesi oldu

Sahaya inen ekipler Ata Mahallesi sakinlerinin kapısını tek tek çalarak, vatandaşların belediyeden beklentilerini ve önerilerini dinleyecek. Görüş ve önerilerini belediyede oluşturulan merkeze ileten ekipler, sonucu da ilgili vatandaşa bildirecekler.