Yeni hizmet Binası Hizmete Açılıyor

Yenimahalle belediyesi, inşaatını tamamladığı yeni Temizlik İşleri Hizmet Binasını hizmete açıyor.
Başkan Yaşar’dan Açılış Öncesi Son Denetim

26 Haziran Cumartesi günü yapılacak açılış öncesi son denetimleri yaparak alanda detaylı incelemelerde bulunan Yenimahalle Belediye başkanı Fethi Yaşar, “Temiz bir Yenimahalle için gece gündüz demeden çalışan emekçilerimiz, her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi.

14 bin 450 metrekare alan üzerine konumlandırılan yeni hizmet kampüsünde incelemelerde bulunan Yaşar, “Yenimahalle’nin emekçileri gece gündüz demeden halkın sağlığı, huzuru ve mutluluğu için çalışıyor. Yenimahalle’ye kaliteli hizmet sunmak için var gücüyle çalışan personelimizin daha temiz ve daha güvenli bir ortamda çalışmasını istiyoruz. İlçemizin temizliği ve vatandaşlarımızın sağlığı için çalışan mesai arkadaşlarımız yeni hizmet binamız da daha temiz ve daha steril bir ortamda görevden döner dönmez duş alıp temiz kıyafetlerini giyebilecek ve her çalışanımızın kendine ait giysi dolabı olacak” şeklinde konuştu.

Emekçiler için dört dörtlük tesis

Yenimahalle emekçilerinin sağlıklı ve düzenli bir ortamda çalışması amacıyla yapılan yeni hizmet binası; 8 adet çalışma ofisini kapsayan idare bölümü, depo, bay, bayan, engelli WC, personel soyunma odaları, duş, mescit gibi bölümlerden oluşuyor. Bunun yanında hizmet binasında her çalışanın kendisine ait giysi dolabı ve kullanım alanı bulunuyor.

Yenimahalle’ye daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla yapımı tamamlanan Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yeni hizmet kampüsü idari binanın yanı sıra atık transfer istasyonu, atölye binası ve depo alanı, birinci sınıf atık getirme merkezi, çökertme havuzu ve otopark alanını içerisinde barındırıyor.

‘Atık Getirme Merkezi’ geri dönüşüme katkı sunacak

Yenimahalle Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni hizmet kampüsü içerisinde kurulan Atık Getirme Merkezi’ne 14 farklı atık türü kabul edilecek. Kendi imkanlarıyla atıklarını getirmek isteyen vatandaşların da getirdiği dönüştürülebilir atıklar kurulan merkezde geri dönüşüme kazandırılacak. Başkent’te geri dönüşüme büyük katkı sunması beklenen Atık Getirme Merkezi’nde, okulların açılması ile birlikte geri dönüşüm konusunda gençlere ve çocuklara eğitimler de düzenlenecek.