Yaz Spor Okulu’nda Sertifika Sevinci Yazdır

Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen 2017 Yaz Spor Okulu’nda mezuniyet sevinci yaşandı.
Yenimahalle’nin Minik Sporcuları Mezun Oldu

Eğitimleri başarıyla tamamlayan minik sporcular sertifikalarını Hasan Doğan Stadı’nda düzenlenen törenle aldı. Törene Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Spor Kulübü Başkanı Kıvanç Hürdoğan, antrenörler, çocuklar ve aileleri katıldı.

19 Haziran’da start alan eğitimlere katılarak yaz tatillerini sağlıklı ve eğlenceli geçiren çocuklara Başkan Yaşar tek tek sertifikalarını verdi.

Çocuklarımız enerjilerini sağlıklı şekilde atmalı

Törende çocukların ve ailelerin heyecanına ortak olan Başkan Yaşar çocukların artık eskisi gibi sokaklarda oynayamadığının altını çizerek “Bu çocuklar daha oyun yaşında. Ama maalesef artık sokak oyunları kültürü kalmadı. Çocuklarımız enerjilerini bir şekilde atmak zorundalar. Biz istiyoruz ki çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak dursun, sporla, sanatla iç içe kaliteli ve eğlenceli zaman geçirsin. Bunun için yaz kurslarımız var. Ayrıca ilçemizin dört bir yanını spor tesisleri ile donatıyoruz. Tüm çocuklarımızı tebrik ediyor, hem eğitim hayatlarında hem de sosyal yaşamda başarılar diliyorum” dedi.

Yüzlerce minik sporcu yetişti

Çocukların sosyalleşmesi, fiziksel aktivitelerde bulunması ve kaliteli zaman geçirmesi amacıyla açılan yaz spor okulunda, 7-15 yaş arası 400’e yakın çocuk Futbol, Hentbol, Tekvando ve Yüzme branşlarında eğitim aldı.