Yaşar’dan Ankara Valisine hayırlı olsun ziyareti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, göreve yeni başlayan Ankara Valisi Vasip Şahin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Vali Şahin’e çalışmalar hakkında bilgi verdi

2014-2018 yılları arasında 4 yıl süre ile İstanbul Valiliği yapan ve Kasım ayında Ankara Valiliği görevine başlayan Şahin’e başarı dileklerinde bulunan Yaşar, ilçe genelinde hayata geçirilen projeler hakkında bilgi verdi. Vali Vasip Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ankara Valisi Vasip Şahin “Hangi makamda olursak olalım halkın güvenliği ve huzuru için uyum içerisinde çalışarak, diyalog ve işbirliğini esas kılmalıyız” dedi.

“Kurumlar uyum içerisinde çalışmalıdır”

Göreve geldiği günden beri ilçe de kültür, sosyal ve eğitim alanlarında vatandaşların huzuru ve mutluluğu için birçok projenin hayata geçirildiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Devletin içerisinde bulunan tüm kurumlar vatandaşa hizmet ile yükümlüdür. Bir yerel yönetici olarak 10 yıldır Yenimahalle ilçesinde eşit yurttaşlık bilinci ile kimseyi ötekileştirmeden vatandaşa hizmet ediyoruz. Devlet kurumlarının birbirleriyle uyum içerisinde çalışması, birlik ve beraberlik içerisinde olması, vatandaşların kaliteli ve zamanında hizmet almasına olanak sağlamaktadır. Bu nedenle görev yetkimiz çerçevesinde ilgili olduğumuz tüm devlet kurumları ile uyum içerisinde çalışıyor, birlikte projeler üretiyoruz. Kamu görevi yapan kurumlar ve yöneticilerimiz ile iş birliği içerisinde çalışmamız kent sakinlerinin yararınadır. Sayın Şahin’e yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi.