Yaşar, Belediye Çalışanları İle Bayramlaştı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ramazan Bayramı sonrası ilk iş gününde çalışanları ile bayramlaştı.
Yaşar, “ Birlikte Kardeşçe Yaşayacağımız Bayramlar Diliyorum”

Düzenlenen törende mesai arkadaşlarıyla tek tek tokalaşan Yaşar’a CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener ve il yönetimi, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör ve ilçe yönetimi, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, Başar Bal, Hüseyin Boran, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar da eşlik etti.

“Kardeşçe yaşayacağımız nice bayramlar diliyorum”

Yaptığı konuşmada gelecek için güzel temennilerde bulunan Başkan Yaşar, “İnsanların mutlu olduğu, geleceğe umutla bakabildiği, yüzlerinin güldüğü, kin ve nefretin toplumun üzerinden atıldığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin değerlerine bağlı olarak hep birlikte güzel bir Türkiye’de kardeşçe yaşayacağımız nice bayramlar diliyorum. Sizlerle 10 senedir birlikte çalışıyoruz, birlikte başarılı işlere imza attık. Bu başarımızın devam edeceğinden hiç şüphem yok” dedi.

“Vatandaşın ihtiyacı vardı, biz de yaptık”

Belediye olarak yaptıkları hizmetleri de anlatan Yaşar, görev yetkisi alanında olmadığı halde İlçeye kazandırdığı sağlık ocaklarından da bahsetti ve “Vatandaşın ihtiyacı vardı, biz de yaptık. Benim görevimdir, görevim değildir bunu sorgulamadım. Ben sizler için varım, sizler için çalışıyorum. Ülkeme hayırlı işler yapmak için çabalıyorum. Sizlerin parasını sizlere harcıyorum. Başlayacağımız her projede bunun vatandaşa ne yararı olacak diye soruyorum. Sizlerin yararına olmayan hiç bir işe imza atmadım, atmayacağım. Ülkemizin böyle yöneticilere ihtiyacı var” diye konuştu.