Türk Polis Teşkilatı 172 Yaşında

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türk Polis Teşkilatı’nın 172’nci kuruluş yıl dönümünü Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü, Yenimahalle Polis Merkezi Amirliği ve Karşıyaka Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan polisleri ziyaret ederek kutladı.
Başkan Yaşar’dan Polis Haftası Kutlaması

İlk olarak Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürü Zafer Kalkan, Emniyet Müdür Yardımcıları Cemil Karakaya ve Mehmet Ersoy Bayındır ile bir araya gelen Yaşar, “Türk Polis Teşkilatı’nın 172’nci kuruluş yıl dönümünde vatan için canlarını feda etmekten çekinmeyen siz polislerimizin Polis Haftası’nı kutluyorum” dedi.

“Sizlerle bir arada olmaktan onur duyuyorum”

Daha sonra Yenimahalle ve Karşıyaka Polis Merkezi Amirliği’ne giden Yaşar, burada da görev başındaki polislerin Polis Haftası’nı kutlayarak, tek tek selamlaştı.

Ziyaretleri sırasında Karşıyaka Polis Merkezi Amirliği Asayiş Büro Amiri Özgür Erdoğan ve Yenimahalle Polis Merkezi Amirliği Polis Merkezi Amiri Erdoğan Çolaker ile sohbet eden Yaşar, milletin huzur ve güvenliği için çalışan polislerle bir arada olmaktan onur duyduğunu belirtti.

Başkan Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi olarak vatandaşlarımıza huzurlu bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla tüm kurumlarla işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Kurumların birbirleri ile diyalog halinde çalışması vatandaşı da memnun ediyor” diye konuştu.