‘Şair Ceketli Çocuk’ Yenimahalle’de Anılıyor

Yenimahalle Belediyesi, normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte düzenlediği konser etkinliklerini aralıksız sürdürüyor.
Yenimahalleliler Selçuk Balcı Konserinde Buluşacak

Karadeniz müziğinin unutulmaz sanatçısı ‘Şair Ceketli Çocuk’ Kazım Koyuncu vefatının 16’ncı yılında Ragıp Tüzün Parkı’nda düzenlenecek Selçuk Balcı konseri ile anılacak.

Geçtiğimiz günlerde sevilen sanatçı Burcu Güneş konseri ile yapımı tamamlanan Murat Karayalçın Meydanı’nı hizmete açan Yenimahalle Belediyesi, konser etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Yenimahalle’de Kazım Koyuncu anısına konser

33 yaşında kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Karadeniz müziğinin efsaneleşmiş ismi Kazım Koyuncu, Yenimahalle Ragıp Tüzün Parkı’nda düzenlenecek konser ile anılacak. 25 Haziran Cuma günü saat 18.00’da düzenlenecek anma konserinde Karadeniz müziğinin sevilen sanatçıları Selçuk Balcı, Tanju Topal ve Yusuf Aydın sahne alacak.

Yenimahalle’de her zaman sanata ve sanatçıya büyük değer verildiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Karadeniz müziğinin unutulmaz sesi, genç yaşta kaybettiğimiz Kazım Koyuncu kardeşimizi Yenimahalle’de anıyoruz. Kazım Koyuncu sanatı ve kişiliği ile yalnızca Karadeniz’e değil tüm Türkiye’ye örnek olmuş bir sanatçımızdı. Onun gibi bu ülkeye değer katmış, örnek olmuş, tüm kaybettiğimiz sanatçılarımızı saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.