Kül Olan İş Yerine Fethi Başkan Desteği

Yenimahalle Demetevler’de sabahın erken saatlerinde bir lokanta alev alev yandı.
Başkan Yaşar olay Yerinde

Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında iş yeri tamamen kül oldu. Olayı haber alır almaz işyerine giden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, geçmiş olsun dileklerini ileterek işyeri sahibinin acısını paylaştı.

Yenimahalle Belediyesi sabah saat 05.45’de alevlere teslim olan Baraka Ankara Lokantası’na yardım eli uzattı. Sebebi henüz tam olarak belirlenemese de elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangının sabaha karşı olması can kaybı yaşanmamasının önüne geçse de işyerini kullanılamaz hale getirdi.

Temizlik ve tadilat belediyeden

Olay yerini ziyaret ederek işyeri sahibi Sebahattin Coşkun’a geçmiş olsun dileklerini ileten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilgili müdürlüklerine destek için talimat verdi. Lokantanın bir an önce yenilenerek kullanıma açılması için belediye imkânları çerçevesinde gereken desteğin verileceğini ifade eden Başkan Yaşar lokantanın temizlik, boya-badana ve tadilat işlerinin ivedilikle yapılacağını söyledi.

Başkan Yaşar’a olay hakkında bilgi veren acılı işyeri sahibi duyarlılığı, desteği ve ziyareti için Yenimahalle Belediyesi’ne teşekkür etti.