Karneyi Alan Başkan Yaşar’a Koştu

Yenimahalle Belediyesi Destek Eğitim Merkezleri’nin öğrencileri, karne sevincini Başkan Fethi Yaşar’la paylaştı.
Başkan Yaşar, Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde düzenlenen kutlama ve kitap dağıtım etkinliğinde Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu ve Erhan Aras da çocukları yalnız bırakmadı.

Okulların yarı yıl tatiline girmesiyle beraber ellerinde karneleriyle soluğu Yenimahalle Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda alan öğrenciler, Başkan Yaşar’la birlikte pasta kesti, karne hediyesi olarak okuma kitabı aldı.

Sizler bizim aydınlık yarınlarımızsınız

Tüm öğrencileri tebrik eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Sizler bizim yarınlarımızsınız. Sizleri yarınlara hazırlayabilmek için 13 yıldır var gücümüzle çalışıyoruz. Devlet okullarının ihtiyaçlarından, okul öncesi eğitim desteğimize, kütüphanelerimizden etüt merkezlerimize kadar eğitimin hemen her aşamasında yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bugün İlçe Milli Eğitim Müdürümüzden aldığım bilgiye göre, Yenimahalle’miz Ankara’da eğitim kalitesi en yüksek olan ilçedir. Eğitimde çıtayı yükseltmek için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Çocuklara, derslerinize daha çok çalışın, öğretmenlerini dikkatli dinleyin diyerek nasihatte bulunan Başkan Yaşar, “Her şeyin başı eğitim. Sizler ne kadar kaliteli ve güzel eğitim alırsanız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetini de hedefine o kadar çabuk ulaştıracağız. Atatürk’ün gösterdiği yolda, Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine hep birlikte taşıyacağız” diye konuştu.

Öğrencilerden Yaşar’a teşekkür

Yenimahalleli öğrencilere eğitim desteği sunmak amacıyla ücretsiz olarak hizmet verenDestek Eğitim Merkezi öğrencileri de, merkezlerde eğitim alan 1600 öğrenci adına başkan Yaşar’a çiçekle teşekkür etti.