Hemşehri Derneklerinden Başkan Yaşar’a Ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kars Demokrat Dernekler Federasyonu Başkanı Tuncay Sönmez, Çamlıdere Yahşihan Köyü Derneği Başkanı Hasan Çınar ve yönetimini makamında ağırladı.
Yaşar, Dernek ve Federasyonları Ağırlıyor

Her fırsatta hemşehrilik bilincinin kaybolmaması için hemşehri derneklerine önem verilmesi gerektiğine vurgu yapan Yaşar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirleriyle belediyenin çalışmaları hakkında sohbet etti.

Herkesin yaşamaktan mutlu olacağı bir Yenimahalle

Yenimahalle’nin oturmak için en çok tercih edilen ilçelerden biri haline geldiğini belirten Yaşar, otel konumundan çıkardıkları ilçenin modern görünüşüyle dikkat çektiğini de sözlerine ekledi.

Yaşar, “Göreve geldiğim günden beri hep vatandaşımızın yararına olan işler yaptık. Öncelikle herkesin yaşamaktan mutlu olacağı bir Yenimahalle yaratmaya çalıştık. Bunu da başardığımızı söyleyebilirim. Ama ben istiyorum ki sadece Yenimahalle değil Ankara’nın her yeri güzel olsun. Bu yüzden bizim görev yetkimizde olamamasına rağmen camilerin ve okulların tadilatlarını da üstlendik. Yürüme mesafesinde vatandaşlarımız sağlık hizmeti alsın diye tüm mahallerimize sağlık ocağı yapmaya çalıştık. Çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Sönmez, “Yerel yönetimlerin desteği bizim için çok kıymetli”

Hemşehri derneklerinin önemine dikkat çeken Yaşar, “Hemşehri dernekleri insanları bir araya getiriyor. Aynı memleketli olan insanların arasındaki dostluğu, arkadaşlığı pekiştiriyor. Acı günde, mutlu günde hemşehrilerinin yanında oluyor. Bu yüzden bu yolda çalışmalar yapan derneklerimize elimizden gelen desteği veriyoruz” dedi.

Yaşar’a desteğinizi her zaman arkamızda hissediyoruz diyen Kars Demokrat Dernekler Federasyonu Başkanı Sönmez ise “Yerel yönetimlerin desteği bizim için çok kıymetli. Sizin desteğinizle kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Yakın bir zamanda geleneksel hale getirdiğimiz Piknik Şenliği’mizi gerçekleştireceğiz. Sizlerin de aramızda olmasını çok isteriz” dedi.

Çamlıdere Yahşihan Köyü Derneği Başkanı Çınar da Başkan Yaşar’a teşekkürlerini sundu ve yönetim olarak sohbetten büyük keyif aldıklarını dile getirdi.