CHP’nin kurmayları Karayalçın Kent Meydanı’nı Gezdi

Yenimahalle Belediyesi’nin Batıkent’e kazandırdığı Murat Karayalçın Kent Meydanı 7’den 70’e tüm vatandaşların buluşma noktası olurken, siyasileri de ağırlamaya devam ediyor.
Karayalçın Meydanı Vatandaşların Buluşma Noktası Oldu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve meydana adı verilen eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Karayalçın, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’ya meydanı gezdirdi.

Sevdikleriyle keyif yapan vatandaşlarla sohbet eden siyasiler, gençlerin ilgi odağı olurken bol bol hatıra fotoğraf çektirip, selfie yaptı.

Batıkent çok gelişti

Kent Meydanı’nı gezen Başkanvekili Özel, meydanı çok beğendiğini dile getirdi. Özel, “CHP’li belediyeler insan odaklı hizmet anlayışları ile belediyecilikte göz dolduran işler yapıyor. Yenimahalle Belediye Başkanımızın meydan projesi de bu anlayışla yapılmış. Kentleri ranta değil vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda şekillendiriyorlar. Meydan bunun kanıtı” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba ise, Başkan Yaşar’ı kent meydanına Karayalçın’ın adını vermesi dolayısıyla tebrik ederek, “Meydanlar demokrasinin olmazsa olmazıdır. Meydanların yok edilmek istendiği bir anlayışla karşı karşıyayız. Fethi Başkan bir meydan yaparak halkın hizmetine açmış. Üstelik güzel bir vefa örneği göstererek Karayalçın’ın adını vermiş. Çok güzel olmuş, herkesin emeğine sağlık” dedi.

Batıkent’in, Başkent’in en modern ilçelerinden biri olduğuna vurgu yapan Başkan Yaşar, ”Artık sadece Batıkentliler değil Ankara’nın her yerinden gençler sosyal yaşam alanları dolayısıyla Batıkent’i tercih ediyor. Yapılan bunca hizmet, yatırımcılardan da karşılık bulmuş durumda. Konut fiyatlarındaki artış da bunu doğruluyor. Bölgemiz parklarıyla, meydanlarıyla, kültür merkezleri, kütüphaneleri, gençlik merkezleriyle cazibe merkezi haline geldi” dedi.

Doludizgin bir yaz

Yenimahalle genelinde devam eden yatırımlar hakkında da konuklarına bilgi veren Başkan Yaşar, “3 dönemdir seçim vaatlerim arasında ilçe sakinlerimize ne söz verdiysem hepsinin arkasındayım. Büyük bir kısmını yaptık. Hala yapılacak olan yatırımlarımız var. Pandemi sebebiyle biraz aksamalar olsa da dönemimizin sonuna kadar hepsi hayata geçecek. Önümüzde dolu dolu geçireceğimiz bir yaz var. Temelini atacağımız yeni yatırımlarımızda olacak, tamamlanan yatırımlarımızın açılışları da. Festivallerimiz de olacak, çoluk, çocuk şenliklerimiz de. Bu yaz kimse evlerine kapanıp kalmayacak” diye konuştu.