Başkan Yaşar Egeli Hemşerileriyle Kokteylde Buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Egem Platformu tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenecek olan “Ege İlleri Tanıtım Günleri” kokteyli ve dayanışma gecesi’ne katıldı.
Başkan Yaşar Egeli Hemşerileriyle Kokteylde Buluştu

Alba Otel’de düzenlenen ve Egem Platformu bünyesinde yer alan sekiz ilin milletvekilleri, bürokratları ve işadamlarının da katıldığı kokteylde Egeli olmaktan onur duyduğunu ifade eden Yaşar “Anadolu’muzun her tarafı güzel ama Ege bir başka güzel. Doğasıyla, deniziyle, tarihiyle, dağları, ovaları, verimli topraklarıyla, güçlü sanayisiyle, Türk ekonomisine yaptığı katkıyla Ege’nin yeri ayrıdır. Egeli olmak bir ayrıcalıktır” dedi.

Egeli olmak bir ayrıcalıktır

Ege’nin cumhuriyetin kazanıldığı topraklar olduğunu hatırlatan Yaşar “ Biz cumhuriyetin çocuklarıyız. Bu cumhuriyeti hep beraber yaşatmak boynumuzun borcudur. Ege, bu ülkede birlik, beraberlik ve kardeşliğin teminatıdır. Egelilerden tek isteğim var. Farklı düşüncelerde, mezheplerde, ırklarda, inançlarda olabiliriz. Ama Egeli olmanın ayrıcalığı önce Egelilere sahip çıkmaktan geçer. Bu şekilde Türkiye kazanır. Türkiye kazanırsa da Türk halkı kazanır” diye konuştu.

Ege illeri AKM’de görücüye çıkıyor

EGEM Platformu Dönem Başkanı ve Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan da Başkentlileri 19- 22 Ekim tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi‘nde gerçekleşecek Ege İlleri Tanıtım Günleri’ne davet etti. Davetlilere Egem Platformu’nun çalışmalarını da anlatan Özerkan “ Bizler illerimizin Başkentteki sevgi, kardeşlik ve barış elçileriyiz” dedi.