90’lar Festivali’nde Leman Sam Sahne Aldı

Binlerce Yenimahalleli Vedat Dalokay’da buluştu

Yenimahalle Belediyesi, 90’lar Festivali kapsamında Türk Pop Müziğinin efsaneleşmiş isimlerini müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Şarkılarıyla müziğe ve sanata damga vuran Leman Sam, Batıkent Vedat Dalokay Parkı’nda binlerce Yenimahalle sakinine konser verdi.

Usta sanatçı Leman Sam, 90’lı yıllardan günümüze gönüllere taht kurmuş İlla İlla, Ayrılığa Dayanamam, Rüzgar, Nereye Kadar, Aşkımdan Vazgeçme, Gül Güzeli, Anladım, Kavak Yelleri, Daha Gidecek Yolumuz Var gibi şarkılarının yanı sıra türküler ve hareketli şarkıları vatandaşların coşkulu katılımı eşliğinde söyledi.

Sanata ve sanatçıya değer veriyoruz

Konserin son şarkısı olan İzmir Marşı’nı Leman Sam ile birlikte söyleyerek sevilen sanatçıya çiçek takdim eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Sanata ve sanatçıya karşı olanların aksine Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’de şarkılarıyla gönüllerimize giren değerli sanatçılarımızı ağırlamayı sürdüreceğiz. Ülke olarak büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Bu sıkıntıları aşmanın yolu birlik ve beraberlik olmaktan, kardeşçe yaşamaktan geçiyor. Yenimahalle’de göreve geldiğimiz günden bu yana huzur ortamının bozulmaması için kültür ve sanat etkinlikleri düzenliyoruz. Eserleriyle ülkeye değer katansanatçılarımızı 90’lar Festivali kapsamında ilçemizin dört bir yanında vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Değerli sanatçımız Leman Sam’a ve konserimize yoğun katılım gösteren binlerce vatandaşımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Festival coşkusu aralıksız sürecek

Yenimahalle Belediyesi 90’lar Festivali’nde; 24 Eylül Cumartesi Burak Kut (Müslüm Gürses Parkı) ve 30 Eylül Cuma günü Nükhet Duru (Ragıp Tüzün Parkı) Yenimahalleliler ile buluşacak.